nesreća na autocesti

'Žena je ležala izvan auta, a još dva tijela bila su zarobljena u njemu'

nesreca
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/4
04.10.2013.
u 19:29

Automobil je probio zaštitnu ogradu autoceste i zabio se u betonski zid. Poginuli su članovi uže rodbine

Tri osobe poginule su u petak oko 11.30 sati na 16. kilometru autoceste A1 Zagreb – Split u smjeru zapada kada je Renault šibenskih registracija sletio s ceste. Iz nepoznatog razloga Renault je probio ogradu i sletio u kanal s desne strane te se zabio u betonsku ogradu visoku oko jedan metar. Od siline udarca vozač (52), suvozač (35) i putnica (53) na mjestu su poginuli. Prema neslužbenim informacijama radi se o pripadnicima uže rodbine, ali nije riječ o obitelji.

– Kada smo stigli, vidjeli smo žensku osobu kako leži izvan automobila, već je bila mrtva i za nju se ništa nije moglo učiniti baš kao ni za dvojicu muškaraca čija su tijela ostala zarobljena u autu – rekao je šef karlovačkih vatrogasaca Miroslav Rade.

>>Pokušavala izbjeći mačku pa autom naletjela na dvoje pješaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije