STRAVA U NJEMAČKOJ

Žena na travi pronašla vrećicu pa se šokirala kada je vidjela što je u njoj

policija njemačka
Reuters/PIXSELL
27.08.2024.
u 11:09

Tijekom naknadne pretrage obližnjeg stana, policija je uspjela pronaći tijelo kojem pripada glava

U šoku je ostala prolaznica u njemačkom gradu Duisburgu kada je u subotu na travnatoj površini pronašla vrećicu, a u njoj ostatke tijela i glave ubijenog muškarca. Žena je odmah pozvala pšoliciju. Dijelovi tijela i odsječena glava pronađeni su u plastičnoj vrećici u Obermarxlohu, stambenoj četvrti Duisburga, piše Fenix magazin

Nakon što su dijelovi tijela pronađeni u stambenoj četvrti Duisburga, provedeno je preliminarno uhićenje, objavili su Ured javnog tužitelja i policija Duisburga. Uhićen je 26-godišnjak koji je u nedjelju izveden pred Okružni sud u Duisburgu, a potom i pritvoren. Optužen je za ubojstvo 57-godišnjaka.

Tijekom naknadne pretrage obližnjeg stana, policija je uspjela pronaći tijelo kojem pripada glava. Daljnjim istraživanjem identificiran je 57-godišnjak. Pregledom dijelova tijela u nedjelju je utvrđeno da je muškarac bio žrtva nasilnog zločina, priopćilo je Državno odvjetništvo. Istraga je u tijeku.

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

policija njemačka
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije