U VELIKOJ GORICI

Susjeda o pronalasku tijela: 'Išla sam pozvoniti, muhe i mirisi, znala sam odmah'

Google Maps/Ilustracija
26.08.2024.
u 23:42

Tijela nisu identificirana ni nakon dva dana, no susjedi navode kako je riječ o majci i sinu

Tijela 78-godišnjakinje i 42-godišnjaka pronađena su 24. kolovoza, oko 19.40 sati, u stanu u Velikoj Gorici. Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, tijela su pronađena u Šibenskoj ulici, a najvjerojatnije se radi o članovima obitelji na kojima nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

"Zbog stanja u kojem se nalaze zbog proteka vremena nije bilo moguće u ovom trenutku utvrditi identitet. Nakon obavljenog očevida, tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb", navela je policija. Tijela nisu identificirana ni nakon dva dana, no susjedi navode kako je riječ o majci i sinu. Navodno je drugi sin, koji ne živi s majkom i bratom, obavijestio policiju.

"Mi smo svi primijetili, mi smo reagirali, ali nitko nije nazvao policiju. To nam je jedina greška jer smo cijelo vrijeme računali da će on doći", rekla je predstavnica stanara za Dnevnik Nove TV.

"U zadnje vrijeme ga nisam redovito viđala, ali znam da su se čuli telefonom. Oni su njih dobre volje htjeli staviti u dom, ali su to oni dvoje odbili. Kako mene nije bilo, nisam dolazila, išla sam pozvoniti, prvi put, drugi put, muhe i mirisi, znala sam odmah", rekla je susjeda preminulih koja se vratila kući nakon dva tjedna.

 

GALERIJA Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj
1/23
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije