SLUČAJ IZ ŠVICARSKE

Žena se probudila s ozbiljnom opeklinom na nozi, nastala je na neočekivani način

pixabay
08.07.2024.
u 18:35

Žena je ispričala kako rana široka jedan centimetar u početku nije jako boljela, no to se promijenilo sljedećih dana

Žena iz Švicarska zaspala je u svom domu u Švicarskoj, a idućeg se jutra probudila s ozljedom na nozi. Naime, ustanovljeno je kako je zaspala na punjaču za mobitel koji je bio priključen na utičnicu. Sve se dogodilo prije otprilike godinu dana, a žena i danas ima ožiljak. 

Žena je ispričala kako rana široka jedan centimetar u početku nije jako boljela, no to se promijenilo sljedećih dana. "Mislila sam da će rana zacijeliti sama od sebe, ali postalo je gore pa sam otišla liječniku", navela je. Utvrđeno je kako je imala opekline trećeg stupnja, prenosi Fenix magazin.

Dominik André-Lévigne, viši liječnik Sveučilišne bolnice u Ženevi, objasnio je proces sagorijevanja: "Dugotrajni kontakt s elektrodama i vlaga iz znoja mijenjaju pH vrijednost kože. To uzrokuje kemijsku opeklinu, a ne toplinsku. Razvija se polako pa osoba u početku ne osjeća gotovo ništa i ne budi se. Srećom, mladoj ženi je ostao 'samo' gadan ožiljak, ali moglo je biti puno gore".

 

GALERIJA Francuzi izašli na ulice, ovako su dočekali neočekivane rezultate izbora
1/35

Komentara 2

SK
skupiduša
15:17 09.07.2024.

Mora da je bila pijana ili drogirana, kada je mogla zaspati na punjaču. Ovo, čak, nije ni zanimljivo, obična traljavost!

N1
Neretva 1993
22:09 08.07.2024.

Triba požurit sa odštetom jer će joj slučaj zastariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije