Lopovi "vole" Split

Ženi s vrata nepoznati mladić otrgnuo ogrlicu

očevid, napad, nož, policija (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
02.06.2012.
u 12:43

Osim šoka, ženi je pričinjena i šteta od oko četiri tisuće kuna. Policija traga za drskim lopovom

Splitski policajci uhvatili su sinoć oko 19.30 sati dvojicu mladića koji su na Obali kneza Domagoja naumili opljačkati kamper njemačkih registarskih oznaka. Priveli su 20-godišnjeg Ivana V. i njegovog kompanjona, 17-godišnjaka. Utvrđeno je da je Ivica razbio staklo na kamperu, dok je njegov prijatelj "čuvao stražu". No, očito vrlo loše. Nakon ispitivanja lopovski dvojac je pušten, Ivica V. zaradio je kaznenu prijavu zbog pokušaja teške krađe.

Oko 20 sati U Hercegovačkoj ulici u Splitu policiji nepoznati mladić otrgnuo je, pak,  s vrata 74-godišnje Ksante B. zlatnu ogrlicu. Osim šoka, ženi je pričinjena i šteta od oko četiri tisuće kuna. Policija traga za drskim lopovom.

Inače, posljednjih petnaestak dana u Splitu su učestale krađe zlatnih lančića i ogrlica. Na meti lopova u pravilu su starije gospođe.

Komentara 5

NE
nezaposleni
21:59 02.06.2012.

Imajte razumjevanja, od nećega se mora živjeti, a za ogrlicu dobih 630 kuna

M3
Miške 3
06:54 03.06.2012.

Fany, ne nosite ogrlicu na rivu, danas.

PR
&primjedba
14:52 04.06.2012.

treba to mlatiti, kao volove u kupusu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije