15.10.2015. u 11:50

Ivan Pernar, jedan od vođa Živog zida, priveden je zbog pisanja grafita na zidu trafostanice.

Ivan Pernar, jedan od vođa Živog zida, priveden je zbog pisanja grafita na zidu trafostanice.

Nakon što je “oživio zid”, svoj politički program može nastaviti promovirati nožićem po stablima u parkovima ili flomasterom po dizalima

Ivan Šuker milijarde novih troškova nazvao uštedom  

 Ivan Šuker, koordinator HDZ-a za 11. izbornu jedinicu, opasno konkurira Branku Grčiću svojim (ne)poznavanjem matematike. Ne samo što poput svog predsjednika Karamarka obećava izjednačavanje prava veterana HVO-a s pravima hrvatskih branitelja, već je, kako navodi Slobodna, izjavio da bi to “donijelo uštede, a ne trošak”.

U Ministarstvu branitelja procjenjuju da bi izjednačavanje prava opteretilo proračun za nove milijarde kuna, što je vjerojatno i razlog da to nijedna vlada u posljednjih 20 godina nije napravila. Ni ona u kojoj je “štediša” Šuker bio ministar financija.  

Glasnogovornik i šef protokola kombijem u Pariz

Ivo Žinić, sisačko-moslavački župan (HDZ), nakon smjene Marine Lovrić Merzel (SDP) obećavao je novi, štedljiviji način upravljanja županijom. Kako novi župan štedi, pokazuje priča iz koje doznajemo da je Žinić, čelnik jedne od najsiromašnijih hrvatskih županija, otišao na trodnevni službeni put u Pariz avionom u pratnji dožupanice Anite Sinjeri Ibrišević (HSS).

U Parizu ih je pak dočekao službeni kombi s vozačem koji je župan poslao iz Siska s objašnjenjem da je to sigurno isplativija opcija od najma vozila u Francuskoj. Štedljivi župan uštedio je i na aviokartama jer je tim kombijem u Pariz poslao i svog glasnogovornika i šefa protokola. Da mu prirede doček u Parizu.

Braniteljska 
zadruga protiv privatnog kapitala

Želimir Čizmić, upravitelj Braniteljske zadruge “Mir” iz Mlina, nije zadovoljan rezultatom natječaja za gradnju hotelskog kompleksa Kupari.      

Iako ruski investitor Avenue ispunjava sve uvjete natječaja, dovodi svjetske brendove i ulaže sto milijuna eura, Čizmić u Slobodnoj Dalmaciji izjavljuje da bi bilo bolje da su Kupari prepušteni njegovoj zadruzi.

“Ovako će privatni kapital gledati samo da se što više zaradi”, jada se Čizmić, koji je možda izašao iz socijalizma, ali socijalizam još nije izašao iz njega.  

>>Priveli Pernara jer je sprejem šarao po zgradi

Komentara 15

Avatar Marko314
Marko314
12:47 15.10.2015.

Ne znaš jesu veći vandali ili veći neznalice

PI
pixiee
12:14 15.10.2015.

ovi su baš nepotrebni...

UI
Uvijek_iskreno
13:03 15.10.2015.

Neozbiljna stranka, neozbiljno vodstvo, neozbiljni članovi. Vidjet ćete kako će se raspast ako Sinčić uđe nekim čudom u sabor, za 2 mjeseca nema živog zida jer je to obična prevara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije