Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zlatko Dalić i Mate Rimac žrtve su psihološkog fenomena Schadenfreude

01.07.2024. u 08:16

Koliko otvorene i prikrivene nesnošljivosti od ljudi koji o robotaksiju i trenerskom poslu ne znaju ništa, koliko strastvene želje da se drugome nanese bol, da ga se uvrijedi i omalovaži

Ključne riječi

Komentara 18

ED
edgar2
09:04 01.07.2024.

"Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe." Baš kao što ne želite da vas drugi osuđuju, ne biste trebali ni vi osuđivati njih. Oni koji pozitivno procjenjuju druge često doživljavaju značajno smanjenje negativnih i depresivnih osjećaja, što dovodi do veće emocionalne slobode. Smanjenje sklonosti osuđivanju također oslobađa emocionalnu energiju i gradi veće prijateljstvo među ljudima, donoseći više sreće i radosti u vaš život.

JS
jamili su ZNA SE ko su
09:21 01.07.2024.

Vrijeđa se i Milanović više nego njih dvojica zajedno. Pa ga nitko od novinara ne brani nego još uvrede i podgrijavate.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
10:38 01.07.2024.

Ivkoviću zar nije došlo vrijeme da se napokon krene u HR vrednovati rezultati a ne floskule i isprazne parole i obećanja. Za medalju slava, za propast kritika. Kome to smeta neka se makne i pusti druge da rade taj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije