Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Hasanbegović:

'Plenković će sve provesti, a bazen se sada širi i prema SDP-u'

Zlatko Hasanbegović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
22.03.2018.
u 15:24

Na pitanje kakva je situacija s tripartitnom koalicijom u zagrebačkoj Gradskoj skupštine Hasanbegović je rekao: "Odnosi se razvijaju, dijalektički"

Saborski zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Zlatko Hasanbegović danas je, nakon što je Vlada usvojila Zakon o ratifikaciji Istanbulske konvencije, istaknuo da će premijer Andrej Plenković sve što je zamislio i provesti, uz potporu svojih pouzdanih partnera, pri čemu se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru - a to je SDP.

"Sve što je zamislio gospodin Plenković to će i provesti uz potporu svojih pouzdanih partnera, dakle ne samo Kluba HDZ-a, gospodina Tomislava Sauche i Milorada Pupovca, već se taj bazen sada širi i prema prirodnom partneru - a to je SDP", izjavio je u stanci sjednice Gradske skupštine saborski zastupnik i zastupnik u Skupštini Zlatko Hasanbegović.

A na pitanje kakva je situacija s tripartitnom koalicijom u zagrebačkoj Gradskoj skupštine jer je njegova stranka bila nezadovoljna i čak najavila mogućnost izlaska iz koalicije sa strankom Milana Bandića i HDZ-om, Hasanbegović je rekao: "Odnosi se razvijaju, dijalektički". 

Predsjednik Kluba gradskih zastupnika "Neovisni za Hrvatsku" Tomislav Jonjić nedavno je najavio mogući izlazak iz tripartitne koalicije zbog toga što, kako je rekao, gradonačelnik Milan Bandić ne poštuje dogovore, samovoljno se ponaša i ne razgovara s koalicijskim partnerima.

Bandić je pak poručio danas uoči sjednice Gradske skupštine da nema nikakvih problema s koalicijskim partnerima.

Zlatko Hasanbegović
1/5

Komentara 86

KO
komunikolog
16:41 22.03.2018.

Ajde barem se "većina" ujedinila. Svi imaju samo jednog protivnika, Zlatka Hasanbegovića, vidim i po ovim trolovima HDZ i SDP na portalima. Mislim da je konačno i vrijeme da se nakon 30 godina patnje dva krila KPH opet ujedine!

ST
stefj
16:59 22.03.2018.

Plenković je otišao skroz lijevo i sad lovi glasove SDP-ovih glasača. Možda se i udruže, tko zna... Dolaskom Plenkovića Hrvatska je ostala bez desnog centra, možda i bez samog centra, kompletno je otišla lijevo. Na desno i na desnom centru nema više nikoga (kvalitetnog)... Nije tu toliko problem ideologija, koliko ekonomija. Očito nitko ne želi tržište, nitko ne želi neovisne, sposobne i stručne, sve se želi dovesti u ovisnost o državi, o birokratima, paradržavi iliti uhljebima u širem smislu... Ako se država gradi na takvim temeljima, zauvijek ćemo ostati siromašna država potrebitih, jedino je pitanje tko će ih hraniti?

HD
HDZSDP
16:54 22.03.2018.

Velika koalicija na mala vrata. Blejite ovce, blejite. Za drugo i niste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije