Zločin u Kloštar Ivaniću

Ubio ga zbog njegove djevojke

luka ubojstvo
Foto: Facebook
17.08.2016.
u 13:00

U općoj tučnjavi Luka Ć. (19) našao se na tlu, a Domagoj O. (18) nožem mu je zadao više ubodnih rana. Mladić je odmah podlegao ozljedama

Nakon svađe i tučnjave zbog djevojke, 18-godišnji Domagoj O. jučer je 45 minuta iza ponoći u Parku hrvatskih branitelja u Kloštar Ivaniću nožem izbo Luku Ć. (19), a od teških ozljeda mladić je na mjestu preminuo. Sukob među mladićima počeo je u šatorima u kojima je u Kloštar Ivaniću bila organizirana proslava blagdana Velike Gospe, a kako neslužbeno doznajemo, Domagoj O. s nekolicinom svojih prijatelja počeo je dobacivati 19-godišnjaku i njegovu društvu jer mu se svidjela djevojka Luke Ć., s kojom je on bio u vezi posljednje dvije godine.

“Ubio sam čovjeka”

Dvije skupine mladića počele su se i fizički obračunavati u obližnjem parku. Prema tvrdnjama jednog očevica, u općoj tučnjavi Luka Ć. u jednom se trenutku našao na tlu, a Domagoj O. izvukao je veliki nož te ga ubo u vrat i ramena. Prema izvorima iz policije, radi se o više ubodnih rana. Kada je vidio što je učinio, u obližnjem lokalu viknuo je: “Ubio sam čovjeka” te potom pobjegao, no ubrzo je uhićen.

– U cijelom mjestu bilo je jako bučno zbog proslave Velike Gospe, a i počela je padati kiša pa se baš ništa neobično iz parka nije čulo. U nekoliko navrata zbog nevremena je nestajalo struja tako da u parku vjerojatno nije bilo svjetla. Sin je neposredno nakon ubojstva prošao onuda i vidio je Hitnu pomoć i policiju i kako netko leži, no mislio je da se netko napio – kazala je mještanka koja živi neposredno uz park u kojem se dogodio zločin.

Obitelj zapalila lampaše

Ni u obližnjem lokalu, tvrde, nisu primijetili ništa neobično, a mladići navodno u taj lokal i nisu ulazili.

– Danas je park došla uplakana mladićeva majka i, budući da više nije bilo nikakvih tragova, nije znala gdje joj je sin stradao. Pokazali smo joj mjesto na kojem je ležao pa je obitelj zapalila lampaše – kazala je konobarica u obližnjem lokalu.

Domagoj O. uhićen je ubrzo nakon ubojstva, a dan je proveo u postaji na kriminalističkom istraživanju. Navečer je trebao biti predan pritvorskom nadzorniku, a danas ujutro očekuje se i njegovo ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. S obzirom na težinu zločina, tužiteljstvo će vjerojatno od suca istrage zatražiti istražni zatvor.

> > Ubojstvo u Kloštar Ivaniću: 18-godišnjak na smrt izbo 19-godišnjaka

Komentara 4

SC
schwertransport
22:31 17.08.2016.

Ma treba decka pustit da se brani sa slobode mozda za to vrijeme jos nekoga ubije

KA
KaNiDora
09:59 18.08.2016.

Mlad je i ne znašto radi. Treba mu dati još jednu šansu. neka guli krompire.

RI
RI813
19:25 08.11.2016.

samo život za život pa nek se puse kod svoji a ne da se oživljava na drugima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije