27.07.2024. u 12:50

Bez obzira je li riječ o neodlučnosti ili o taktiziranju, HDZ si odugovlačenjem objave kandidata nanosi popriličnu štetu

Komentara 4

LU
luftbrenzzer
13:13 27.07.2024.

Plenković bi od strane HDZ-a trebao zamoliti građane Hrvatske da svoj glas daju njihovom kandidatu, a ne kršitelju ustava i rusofilu Milanoviću. Kako HDZ u hrvatskom narodu uživa neupitan ugled, vjerujem da bi se birači rado odazvali AP-ovom apelu i masovno s Milanovićevog lagera svoju vjeru i glasove poklonili HDZ-ovom kandidatu, ma tko on bio. Za eventualni neuspjeh dobar dio krivice bi išao na Plenkovićev račun jer je svojom netrpeljivošću toliko popljuvao i obezvrijedio mjesto predsjednika RH (što je i praktično dokazao potpunim prekidom svih komunikacija s predsjednikom) da bi bilo pravo čudo da netko uopće želi zasjesti nato, apsolutno nepotrebno radno mjesto. No dobro...., 6000 tisuća lijepih eurića ipak nije za baciti pa će jagme ipak biti.

HR
hrza
16:14 27.07.2024.

Po svoj prilici su digli ruke od toga. Ako Amerika postavlja Trampa onda može i Hrvatska Milanovića. Sličan se sličnom veseli.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
15:00 27.07.2024.

milanović = plenković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije