POSTAJEMO LI NEPISMENA NACIJA?

'Znate li što smo našli kod 4 učenika na eseju? To je veliki problem, strah me za te mlade ljude'

26.07.2024.
u 08:29

Ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja Vinko Filipović secira razloge sve lošijih rezultata iz ispita hrvatskog jezika na državnoj maturi

Komentara 33

CH
chawka
09:18 26.07.2024.

Pa s krkanlukom dolazi i nepismenost koja se prelijeva na obrazovanje, sjecu, sve pore. Cemu cudjenje?

Avatar Castro
Castro
10:46 26.07.2024.

Imamo podpredsjednika vlade i ministra koji u životu nije pročitao jedne knjige, vode nas ljudi koji su intelektualno ograničeni, u društvu se stvorila slika da ako si koruptivni kriminalac da si se “ dobro snašao u životu “ … Mediji i dan danas pišu o žalac i rimac kao onima kojima krivnja nije dokazana i koliko košta torbica koju nose.. i što očekujete od djece ..??

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
11:01 26.07.2024.

Ali i neki "profesionalci" znaju na dnevnoj bazi pokazivati eklatantnu manjkavost u poznavanju pravopisa i gramatike hrvatskog jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije