SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Zoka je otišao u Škabrnju, ali tamo nije gotovo ni beknuo, a ono što je prozborio bilo je začuđujuće normalno

20.11.2022.
u 10:41

Kao i ne baš uvijek, obljetnica najtužnijeg datuma u novijoj povijesti Hrvatske prošla je mirno i dostojanstveno u čemu su se najviše istaknuli Plenki i Zoka, kojima skidamo kapu. Zoka je ovoga puta zabezeknuo publiku odlučivši izbjeći uobičajene poslanice s nogu kad god vidi upaljene kamere, a onda ni Plenki nije imao na što odgovarati pa je izostao uobičajeni ping-pong uvredom na uvredu.

Komentara 10

DM
D'Mich
15:38 20.11.2022.

Hoće reći predsjednik je pametniji kad ne govori puno. Ne mogu da se ne složim.

JF
Jure_Francetić
13:48 20.11.2022.

Po meni je neukusno na ovakvu temu i obljetnice uopće dozvoliti "novinaru" izdavanje satiričnog članka.

HR
Hrast
12:34 20.11.2022.

"Zoran je svoj madridski govor je počeo s: Dopustite mi odmah na početku kazati da u potpunosti razumijem želju Finske i Švedske da se pridruže Savezu. Dokazale su se pouzdanim partnerima i njihov se potencijalni doprinos euroatlantskoj sigurnosti ne može (i ne smije) podcijeniti. Kasnije je nešto govorio o izbornom zakonu u BiH, ali ni P od protivljenja ulasku Švedske i Finske u NATO, onaj koji ‘promiče demokraciju i zapadne vrijednosti’. Propustio je postati veliki državnik. Da je rekao ono što je morao reći, bio bi najveći hrvatski predsjednik i državnik svjetskog ranga. Kukavičluk u ključnom momentu je s pravom dao Mariji Selak Raspudić lopticu: Di si sad frajeru? Naravno da bi bio sam protiv svih, ali upravo to bi mu bila najveća zaštita. Ovako je došao nadomak cilja i predao se. Možda se pobojao za sigurnost svoje djece, možda za vlastitu. Što god da je bilo, iskaz je njegovog poraza. Postaje obični fikus predsjednik. Taj njegov pad s trona državništva na položaj prosječnoga europejca i natoida odmah se pokazao u cipelarenju kojeg su na osnovu supruginog mu maila školi počeli njegovih miljenici iz handžar medije. Za Zorana Milanovića i njegov dalji mandat ili čak i drugi mandat više nema bitnih stvari. Propustio je glavni događaj, anemično ga odradio i došao na razinu Anemičnog od kojeg se ionako ničemu dobrom nismo nadali. Šteta."Son of Alerik Mogao je biti netko i nešto, narod bi stao uz njega. Draži mi je od Andreja, no pokazao se kao nevjerodostojan mlakonja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?