Napuhao 0,91 promila

Zoran Mamić noćio u policiji: Kriv sam, prebrzo sam vozio

Šibenik Dinamo (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
Autori: mšk/VLM, rj
20.06.2010.
u 20:40

Koliko znamo, u to se doba vraćao sa svadbe vratara Dinama Ivana Kelave koji je sada na posudbi u Lokomotivi.

Zorana Mamića u audiju A8 zaustavila je prometna policija zbog prebrze vožnje na raskrižju Zagrebačke avenije i Fallerova šetališta jučer u 2.30 ujutro.

Alkotestom mu je izmjereno 0,91 promil alkohola u krvi. Nakon što je proveo noć u Jedinici za zadržavanje i prepratu zbog alkoholiziranosti, odveden je k sucu za prekršaje.

Mobitel sportskog direktora Dinama bio je dugo isključen, uključio ga je u 15.20. I javio se malo kasnije, na putu prema zagrebačkoj zračnoj luci. Jer, putovao je u Švicarsku na izvlačenje parova pretkola Lige prvaka u kojem će igrati i njegov Dinamo.

– Znate da ne komentiram svoj privatni život – prvo je odbio razgovor o noći provedenoj u policiji i prekršaju koji je napravio.

No, onda je ipak odlučio izjaviti:

– Istina je da sam pogriješio i tu nije ništa sporno. Vozio sam noću, na praznoj cesti, nisam nikoga ugrozio, ali to nije opravdanje. Ne, nisam bio pijan. Noć sam proveo u policiji jer sam morao čekati jutro i dolazak suca za prekršaje – ispričao je Zoran Mamić i priznao svoje grijehe. Očito i novi automobil dobro ide, no ubuduće će morati biti oprezniji s papučicom gasa.

Koliko znamo, u to se doba vraćao sa svadbe vratara Dinama Ivana Kelave koji je sada na posudbi u Lokomotivi.

Komentara 20

NA
nadaparabola
09:26 21.06.2010.

nisam bio pijan,bio sam taman koliko treba.pitam se koliko promila alkohola treba imati u krvi ili promila krvi u alkoholu da bi se netko proglasio pijanim?

OB
-obrisani-
10:05 21.06.2010.

Zoran Mamić juri po cestama onako kao što NK Dinamo juri po HNL. razlika je da Dinamo niko ne može i uspije zaustaviti a Zoran je bio \"prizemljen\" za jednu noč u policiji..

OB
-obrisani-
13:10 21.06.2010.

Zoki,nažalost ,moram reći ono što je rećeno u policiji Ako ti nisi bio pijan,,onda su sve stare kurve u Zagrebu \" nevine \"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije