Predsjednik u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Zoran Milanović stiže na Dan općine Rovišće

Zagreb: Predsjednik Milanović u društvu supruge Sanje na otvorenju izložbe na Pantovčaku
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
27.04.2022.
u 10:27

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić (HDZ) izvijestio je da zbog dolaska hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića na proslavu Dana općine Rovišće neće sudjelovati na toj proslavi.

Predsjednik Zoran Milanović danas u podne sudjelovati će na svečanoj sjednici Općinskog vijeća općine Rovišće u povodu obilježavanja Dana spomenute općine. Prije toga položit će vijenac i zapaliti svijeću kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

Predviđeno je i njegovo prigodno obraćanje.

Dodajmo kako je bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić (HDZ) izvijestio da zbog dolaska hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića na proslavu Dana općine Rovišće neće sudjelovati na toj proslavi. Marušić je Rovišće trebao posjetiti kao župan, ali i kao izaslanik premijera Andreja Plenkovića.

HDZ-ov župan smatra da bi se od predsjednika Milanovića trebalo distancirati "cijelo društvo". Više pročitajte OVDJE.

A današnje zasjedanja Sabora zastupnik Hrvoje Zekanović započeo je tako što je, u nekoj vrsti performansa, predsjednika države Zorana Milanovića nimalo uvijeno označio kao narkomana, onoga tko šmrče kokain. Najprije je opisao prema kojim se simptomima može prepoznati da netko koristi kokain.

 

- Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu: često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenica. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste... - nizao je Zekanović za saborskom govornicom da bi potom podignuo i pokazao prozirnu plastičnu vrećicu u kojoj se nalazio bijeli prah te je, držeći tu vrećicu u ruci, zastupnicima u Saboru kazao:

- Jučer popodne šetao sam po Pantovčaku, sasvim slučajno. I tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da jest. Ponavljam, to je ono što vi sad mislite da jest. I zato pozivam ministra Davora Božinovića i službu za borbu protiv zloporabe narkotika da se pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku. 

Video - Milanović opsovao tijekom davanja izjave za medije: O je*ote! Što sam ja rekao, o kojoj djeci?

 

Ključne riječi

Komentara 1

LL
lijepa_li si
10:52 27.04.2022.

obilazi sve hdz utvrde. zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije