LETIO IZ SPLITA

Zrakoplov prisilno sletio u Zračnu luku Zadar, primijećen je problem

Milijunti putnik sletio u Zračnu luku Zadar
Foto: Sime Zelic/PIXSELL/Ilustracija
1/3
04.10.2024.
u 23:45

Avion sa 144 osobe je nakon polijetanja iz Splita "primijetio problem s prednjim stajnim trapom” i zatražio slijetanje na zadarski aerodrom

Zrakoplov aviokompanije Braathens u petak poslijepodne prisilno je sletio u Zračnu luku Zadar nakon polijetanja iz Splita, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture (MMPI). U priopćenju stoji kako je zrakoplov Airbus A319 švedske aviokompanije Braathens sletio u Zadar oko 17:30. 

Avion sa 144 osobe je nakon polijetanja iz Splita "primijetio problem s prednjim stajnim trapom” i zatražio slijetanje na zadarski aerodrom. 

"Prema planu za slučaj izvanrednog događaja obaviještene su i u pripravnosti bile sve hitne službe za kojima srećom nije bilo potrebe. Nakon slijetanja zrakoplov je pregledan i odvučen na stajanku zračne luke”, zaključuje se u priopćenju ministarstva.

GALERIJA Sava se izlila iz korita u Zagrebu: Još koji metar i 'gacat' ćemo po mostovima
Milijunti putnik sletio u Zračnu luku Zadar
1/27
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije