poruka prijatelja

Žrtve avionskih nesreća ne umiru, one lete još više – prema raju

žrtve,poruka,Germanwings
Foto: Facebook-profil
1/2
26.03.2015.
u 20:22

Zabavili su se u Barceloni i bili na utakmici Real - Barca. Selfieje s puta stavili su na Facebook večer prije kobnog leta

Sjeti se, žrtve avionskih nesreća ne umiru... one zapravo lete još više, u jednom smjeru prema raju! Nikada ih nećemo zaboraviti! Ovu poruku napisali su prijatelji troje 25-godišnjaka iz Westenburga koji su se u Barcelonu išli malo zabaviti i usput gledati utakmicu između Barcelone i Reala. Ukrcali su se u kobni zrakoplov Germanwingsa i poginuli. Večer prije leta na svoje profile na Facebooku stavili su selfieje koje su taj dan snimili obilazeći Barcelonu. Njihovi prijatelji uzeli su te fotografije i zajedno s porukom sve stavili na glavni trg u Westenburgu, samo 25 kilometara udaljenom od Montabaura iz kojeg je kopilot Andreas Lubitz.

Među žrtvama je i umirovljeni njemački kontrolor leta koji se 40 godina brinuo za sigurnost zračnog prometa. Među poginulima je i Amerikanaka Yvone Selke i njezina kći Emily. Yvone je radila za agenciju pridruženu Pentagonu koja se bavi satelitskim mapiranjem. U zrakoplovu su bile i pripadnice triju generacija jedne obitelji iz gradića nedaleko od Barcelone – djevojčica, njezina majka i baka. Kao i učenici gimnazije iz Halterna i njihove profesorice Sonja Čerček i Stephania Tegethoff.

>>Obitelji stigle na mjesto tragedije. Ostatke njihovih najmilijih počeli spuštati s planine

>>Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa i ubio 150 ljudi

Komentara 4

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:32 26.03.2015.

Suicid pilota na radnom mjestu je jako nezgodna stvar. Zadnja godina nije bas bila dobra za Europu sto se tice sigurnosti avionskog prometa. Ljudi koji se ukrcavaju u avion unatoc ovom naslovu ne namjeravaju putovati toliko daleko (do raja) oni bi radje nesto blize zavrsili svoj let na kakvom aerodromu.

SA
samoborka
00:10 27.03.2015.

Floskule...

ST
Stillill
09:23 27.03.2015.

Pakao i raj su ovdje na zemlji... a oni su prosli pakao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije