Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ckim-u

Ako ste ljubitelj 'najzagrebačkijeg' filma, ovaj koncert ne smijete propustiti

Tko pjeva zlo ne misli
Croatia film
19.10.2023.
u 11:30

Orkestar Greenhill big band broji dvadesetak članova i djeluje već više od deset godina. Sviraju poznate jazz standarde u swing aranžmanu

U Centru za kulturu i informacije Maksimir u petaku 19:30 sati očekuju vas poznate zagrebačke pjesme u izvedbi Green Hill Big Benda i njihovih gostiju. Na koncertu pod nazivom "Iz Peričinog dnevnika" moći ćete uživati u hitovima iz najzagrebačkijeg filma "Tko pjeva zlo ne misli".

Inače, orkestar Greenhill big band broji dvadesetak članova i djeluje već više od deset godina. Sviraju poznate jazz standarde u swing aranžmanu kako bi u ljudima stvorio pozitivne vibracije i povoljno djelovao na ljudsko zdravlje.

>>VEZANI ČLANCI: 

A da ljubav prema glazbi ne poznaje godine, jasno je i prema dobi članova orkesta koja se kreće od 17 do 85 godina. Blagajna CKIM-a otvorena je sat vremena prije početka koncerta, a treba imati na umu da je plaćanje moguće isključivo u gotovini. Cijena ulaznice je pet eura. 

>>VIDEO: Srpkinja skinula štiklu usred pressice i postala hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije