KAKO SE ONDJE NAŠAO?

Automobil dva dana stajao na frekventnom križanju: Slučaj prijavljen i Zagrebparkingu, evo što su odgovorili

Zagreb: Promet na križanju Vukovarske i Držićeve
FIlip Kos/PIXSELL
26.10.2024.
u 13:00

Na nogostupu u blizini semafora na križanju Držićeve i Vukovarske, stajao je parkirani automobil marke Škoda, što su objektivima zabilježili i reporteri Radio Sljemena

Dva su dana Zagrepčani promatrali nesvakidašnju scenu na jednom od najfrekventnijih raskrižja u metropoli. Naime, na nogostupu u blizini semafora na križanju Držićeve i Vukovarske, stajao je parkirani automobil marke Škoda, što su objektivima zabilježili i reporteri Radio Sljemena. 

Kako su istaknuli u objavi koja je osvanula na njihovom Facebook profilu, vezano za slučaj kontaktirali su i Zagrebparking, od kuda im je stigao začuđujući odgovor da neće intervenirati zbog navodnog nepropisnog parkiranja jer je vozilo "predaleko od zebre"

Slučaj su prijavili i prometnom redaru nakon čega je, dodali su, automobil uklonjen. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije