zelena čistka

Bandić poziva sugrađane: Dođite da počistimo Zagreb

smeće,otpad,kontejneri,portal
Goran Kovačić/PIXSELL
19.04.2013.
u 10:26

Akcija će se održati u subotu, a Grad Zagreb drugi se put uključuje u akciju zajedničkog čišćenja divljih odlagališta

Dođite, uključite se i pomozite da grad bude čišći i još ugodniji za život, pozvao je sugrađane prvi čovjek Zagreba Milan Bandić. Poziv se odnosi na Akciju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš, koja se odvija tijekom tradicionalnog proljetnog uređenja Zagreba, a u okviru velike svjetske ekološke volonterske akcije zajedničkog čišćenja divljih odlagališta. 

Akcija će se održati u subotu, a Grad Zagreb drugi se put uključuje u akciju zajedničkog čišćenja divljih odlagališta koja se provodi u sklopu akcije World Cleanup: Lets clean the world together!

– Kao jedna od aktivnosti tijekom tradicionalnog proljetnog čišćenja Zagreba koja se odvija pod motom Slušamo građane 24 sata – 365 dana, cilj je subotnje Akcije mobiliziranje građana da prikupljanjem otpada odbačenog u okoliš učine nešto konkretno za dobrobit planeta Zemlje, odnosno za svoje okruženje. Uvjeren sam da će brojni naši sugrađani i ove godine pokazati kako se samo osobnim angažmanom, u zajednicama, školama, vrtićima, tvrtkama… može unaprijediti stanje našeg okoliša, a time i podignuti kvaliteta življenja u gradu – poručio je Bandić. 

>>Bandić: Za vlasnika će se brinuti kao da je član moje obitelji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije