pokrovitelji referenduma

Bandić pozvao zaposlenike da podrže inicijativu Željke Markić

Milan Bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
26.09.2014.
u 17:28

Glasnogovornica Šušnjara tvrdi da je riječ o uobičajenom protokolarnom pozivu zaposlenima u upravi

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je uime Grada Zagreba pokrovitelj referenduma “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom” inicijative “U ime obitelji” pozvao je sve zaposlenike gradske uprave da mu se pridruže na sutrašnjoj konferenciji za medije na temu zašto podržava referendum te da ga podrže.

Podrška Ž. Markić

– Ako ste zainteresirani za potpisivanje ove referendumske inicijative, ne zaboravite OIB i osobnu iskaznicu – piše u dopisu koji je e-mailom poslan zaposlenicima.

Grad Zagreb je pokrovitelj referendumske inicijative koju predvodi Željka Markić za koju je Bandić nedavno kazao da je zadnja zdrava karika ovog društva i da će je podržavati do posljednje kapi krvi. Gradonačelnik Bandić je rad inicijative U ime obitelji podržao gradskim prostorom kojega im je dao na korištenje, plaćanjem režija i podrškom njihovom portalu narod.hr s 240 tisuća kuna.

Martina Šušnjara, Bandićeva glasnogovornica, opovrgnula je da je riječ o pritisku na zaposlenike objasnivši da je riječ o uobičajenom protokolarnom pozivu zaposlenicima gradske uprave.

Nema pritiska

Gradonačelnik poziva svoje suradnike i zaposlene i na devedeset posto ostalih događaja. Uvijek ih zovemo tamo gdje gradonačelnik prisustvuje, no njihova obaveza nije doći niti će ih itko popisivati ili sankcionirati – kazala je M. Šušnjara. Objasnila je da se gradonačelnik Bandić na sutrašnju konferenciju za medije odlučio potaknut medijskim napisima o pokroviteljstvu i povezanosti njega s inicijativom U ime obitelji. Namjera mu je javno objasniti zašto podržava referendum, a što znači pokroviteljstvo Grada. 

>> D. Zelić: Još se ne zna tko financira Ž. Markić

Komentara 21

SA
samoborka
19:00 26.09.2014.

Mudar je Bandic covjek. Vrlo mudar. Svaku situaciju pretvori u promociju sebe i perfektno prepozna na sto i kako treba igrati. Volio ga netko ili ne, to je cinjenica.

DU
Deleted user
19:49 26.09.2014.

ovo je jedini pravi potez ovog kriminalca u 16 mjesečnoj vladavini

NE
newform1
00:06 27.09.2014.

Možete ga voljet ili ne, ali dao je jednu krucijalnu izjavu: otprilike - ova je inicijativa zadnja zdrava karika ovog društva. Gledajući tu divnu mladost i veselje na štandovima, posve je u pravu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije