GREAT Britain

Britanci unajmili tramvaj da nam čestitaju ulazak u EU

tramvaj great britain (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
28.06.2013.
u 08:22

Porukom Poduzetnici su veliki posebno žele naglasiti važnost razvoja poduzetništva u bilo kojoj zemlji Unije, posebno novoj članici Hrvatskoj.

Veleposlanstvo Velike Britanije odlučilo je originalno čestitati Hrvatskoj ulazak u Europsku uniju.

Zakupili su od ZET-a na mjesec dana tramvaj broj 13 koji su potom oslikali porukom “Entrepreneurs are GREAT (Britain)” (Poduzetnici su veliki).

Tom porukom posebno žele naglasiti važnost razvoja poduzetništva u bilo kojoj zemlji Unije, posebno novoj članici Hrvatskoj. Britanski veleposlanik David Slinn kazao je da su odabrali tramvaj kako bi što više Zagrepčana vidjelo njihovu čestitku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije