SPREMAJU SPEKTAKULARNU IZVEDBU

Cirkus na Zagrebačkom velesajmu: U akvarij s 8000 litara voda 'uskočit' će strastveni ronioci na dah

Zagrebački Velesajam: Na njegovu području bit će Manhattan
Davorin Visnjic/PIXSELL
10.09.2024.
u 17:00

Ova jedinstvena izvedba odvija se unutar monumentalnog akvarija ispunjenog s nevjerojatnih 8000 litara vode, pružajući publici nezaboravno iskustvo uranjanja u svijet akrobacija i poezije

Spektakularna predstava suvremenog cirkusa "Out of the Blue" stiže na Zagrebački Velesajam. Metropola će tako u utorak i srijedu, 17. i 18. rujna, biti domaćin izvanredne izvedbe koja pomiče granice mogućeg. Francuski cirkuski umjetnici Frédéri Vernier i Sébastien Davis-Vangelder izvest će svoju fascinantnu predstavu "Out of the Blue" u Paviljon 10a, s početkom u 20 sati.

Ova jedinstvena izvedba odvija se unutar monumentalnog akvarija ispunjenog s nevjerojatnih 8000 litara vode, pružajući publici nezaboravno iskustvo uranjanja u svijet akrobacija i poezije. Vernier i Davis-Vangelder, majstori suvremenog cirkusa i strastveni ronioci na dah, spajaju svoje dvije velike ljubavi u ovoj izvedbi koja prkosi gravitaciji i vodi publiku na senzualno putovanje kroz interakciju s vodom – prijateljem, ali i prijetnjom.

"Out of the Blue" nudi publici priliku da osjete moć i ljepotu vode dok umjetnici izvode nevjerojatne akrobacije u fluidnom prostoru, gdje svaki pokret postaje ples između umjetnosti i prirodne sile.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije