Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala škola Čistoće

Čistoća nastavlja edukacije po reciklažnim dvorištima, sutra su u Brezovici

Reciklažno Šestine
Foto: Grad Zagreb
1/2
19.05.2021.
u 09:46

Novim ciklusom edukacija bit će obuhvaćena sva reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta, a edukacije će se održavati radnim danom od 9 do 12 sati, po jednom reciklažnom dvorištu.

Nakon uspješno provedenog prvog kruga edukcija Mala škola Čistoće po zagrebačkim reciklažnim i mobilnim reciklažnim dvorištima, zbog interesa građana Zagrebački holding d.o.o. podružnica nastavlja s drugim ciklusom edukacija. U sklopu ove akcije djelatnici, kako kažu u Čistoći, građanima u izravnom kontaktu približavaju aktivnosti vezane uz odvajanje otpada na kućnom pragu, pravilnom odlaganju otpada te mnogim drugim temama vezanima uz otpad.

Novim ciklusom edukacija bit će obuhvaćena sva reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta, a edukacije će se održavati radnim danom od 9 do 12 sati, na po jednom reciklažnom dvorištu. Provodit će ih djelatnici Službe za gospodarenje otpadom, zaštitu okoliša, kvalitetu usluga i razvoj zajedno s tehničarima reciklažnih dvorišta. Sutra se tako edukacija provodi u reciklažnom dvorištu Brezovica u Prigradskoj,  petak u istoj četvrti, ali u dvorištu u Donjodragonoškoj, a u ponedjeljak se seli u Svetu Klaru. Potpuni raspored možete vidjeti ovdje



Uz edukaciju, nastavit će se i provođenje ankete o zadovoljstvu korisnika uslugama reciklažnih dvorišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije