policija na terenu

VIDEO Detalji buktinje u Zagrebu: Dva sata trajala je borba s vatrom u noćnom klubu Mint

Zagreb: Trenutak gašenja noćnog kluba Mint
Foto: JVP Zagreb/PIXSELL
1/14
19.09.2023.
u 07:55

Gašenje je trajalo dva sata, do 5 sati ujutro

Noćas je na zagrebačkoj Trešnjevci buknuo požar u poznatom noćnom klubu Mint. Vatrogasci su dojavu dobili oko 3, 09 sati. Požar je ugašen nakon dva sata. Nitko nije ozlijeđen. Policija je kratko izvijestila da tijekom požara nije bilo ugrožavanja druge imovine niti sigurnosti osoba. Materijalna šteta iznosi oko 100.000 eura, a očevid će se obaviti danas. 

Naime, kako su izvijestili vatrogasci, osoba s 3. kata javlja da je vidjela veliki otvoreni plamen, ali da ne zna što točno gori i na kojoj adresi. Po dolasku na teren, vatrogasci uočavaju požar na objektu, ali zbog zbog dima i vatre ne vide je li zahvaćena unutrašnjost objekta. Vatrogasci potom kreću u akciju gašenja u više prostorija. Gašenje je trajalo dva sata, do 5 sati ujutro. 

Reporterka Večernjeg lista Antonija Petković javila se s mjesta požarišta. 

Požarom su bile zahvaćena prostorije površine 20 x 15 m. Ostale prostorije u neposrednoj blizini i na katu bile su zaključane i pune dima, ali požar se na njih nije proširio.

FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda Mint nakon strašnog požara

Zagreb: Trenutak gašenja noćnog kluba Mint
1/29

Zidovi kluba obloženi su drvom, spužvom i tkaninom, a od požara su teško oštećeni, javili su vatrogasci. Zagrebački vatrogasci na teren su izašli s četiri vozila i 14 vatrogasaca. 

VEZANI ČLANCI:

Policija je također zaprimila dojavu o požaru ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Trešnjevci oko 3 sata ujutro na adresi Florijana Andrašeca 14. Vatrogasci su izašli na teren i ugasili požar. Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije, nitko nije ozlijeđen. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Marko
Marko
08:31 19.09.2023.

I ko je pobijedio?

Avatar tkozna
tkozna
08:57 19.09.2023.

Mafija pali Zagreb a trava raste! Pa dokle!

MI
mikimouse12
08:17 19.09.2023.

Vatra voli skupe stvari kod nas. Restorane, klubove, Bmw i Mercedes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije