TEŠKO OZLIJEĐEN, ALI...

Nevjerojatan obrat u vezi s napadom u Zagrebu: Policija otkrila da je maloljetnik lagao, nisu ga pretukli

Zagreb: U policijskoj akciji u Maksimirskoj uhićeno četvero muškaraca
Tomislav Miletic/PIXSELL
09.01.2024.
u 14:01

Maloljetnik je izmislio da ga je u ponedjeljak na zagrebačkoj Trešnjevci napala skupina muškaraca i zadala mu teške ozljede.

Zagrebačka policija iznova se oglasila o navodnom napadu na maloljetnika na Trešnjevci u Zagrebu. Na kraju se ispostavilo, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, da se taj događaj nije ni dogodio.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke utvrdili su kako je maloljetnik, s namjerom da prikrije način na koji se teško ozlijedio, članici obitelji lažno naveo da ga je tog dana u večernjim satima napalo nekoliko muškaraca. Time je članicu obitelji doveo u zabludu u vezi s okolnostima nastanka teške ozljede, a što je ona prijavila policijskim službenicima. Međutim, utvrđeno je da se takav događaj nije ni dogodio", piše PU zagrebačka.

Podsjetimo, ranije je policija izvijestila o napadu na maloljetnika u Zagrebu, priopćivši da mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

"Jučer, 8. siječnja, oko 20:20 na Trešnjevci, u Labinskoj ulici, nekoliko je nepoznatih muških osoba tjelesno napalo maloljetnika, pri čemu je teško ozlijeđen", napisali su, dodajući da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

O navodnom napadu oglasio se tada i ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb dr. Goran Roić. On je za Večernji list kazao da je maloljetnik zaprimljen u spomenutu bolnicu, prema podacima navedenim u medicinskoj dokumentaciji, zbog ozljeda koje su mu fizičkim napadom zadale četiri nepoznate osobe.

– Nakon kliničke i radiološke obrade konstatirana su višestruka nagnječenja i oguljotine u području gornjeg ekstremiteta, glave i grudnog koša te koštani prijelom u području gornjeg ekstremiteta, zbog čega je učinjena imobilizacija. Otpušten je na kućnu njegu uz terapiju i preporuke te je naručen na kontrolni pregled – rekao je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb.

VIDEO Prometna nesreća u Zadru: U sudaru dva automobila jedan je završio na krovu

Komentara 12

Avatar lola lola
lola lola
14:33 09.01.2024.

Je li glumio Tarzana i skocio s prozora ili sto se dogodilo ?

Avatar votum
votum
14:07 09.01.2024.

Jednako tako i priču iz Vukovara treba uzeti sa zrnom soli. Skakati na prvu loptu, nije pametno....

JF
Jure_Francetić
12:54 09.01.2024.

Da skupina muškaraca, muškarčina ! Udri malog - nije ti brat...Sramota i bruka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije