"Ukleta" linija

Dim iz kotača uplašio putnike autobusa 268

Autobus
Foto: Jelena Šporčić Prtorić/Kronike Velike Gorice
21.12.2016.
u 17:20

Iako prizor nije bio nimalo ugodan, Iz ZET-a su rekli da je kvar brzo riješen i da nije bilo opasnosti

Bilo je dima, ali ipak ne i vatre na današnjoj vožnji u autobusu linije 268 od Zagreba do Velike Gorice. Dovoljno do uplaši putnike koji su, što je brže moguće, napustili vozilo. Neugodan se miris naime, prema riječima putnika počeo osjećati već kod Velike Mlake malo poslije podneva, a vozač je autobus zaustavio na stanici “Zagrebačka” na ulazu u Veliku Goricu gdje je potom pola sata pričekao mehaničara. Ispostavilo se da se prednji desni kotač počeo dimiti zbog trenja koje je prouzročio kvar na kočionim oblogama (paknama).

– Kvar je brzo riješen i nije došlo ni do kakvog ozbiljnijeg oštećenja vozila koje je nakon popravka ponovno pušteno u promet – poručili su iz ZET-a te dodali kako nije bilo nikakve veće opasnosti.     

Ključne riječi

Komentara 1

RO
Rocky15
21:59 21.12.2016.

ajdeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije