Deveta godina...

Djeca iz Beslana i ove godine ljetuju u Novom Vinodolskom

Plaža u Novom Vinodolskom
Goran Kovacic/PIXSELL
26.07.2013.
u 15:23

Riječ je o djeci, žrtvama terorističkog napada u Beslanu koji se dogodio u rujnu 2004., u kojemu je poginulo 334 civila, od kojih 186 djece.

U subotu, 27. srpnja u 12,30 sati, u Zračnoj luci Zagreb, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, u ime gradonačelnika Milana Bandića, zaželjet će dobrodošlicu djeci iz Beslana, koja devetu godinu za redom dolaze u Hrvatsku na ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba.

Djeca, njih 50, i ove će godine boraviti u hostelu Crvenog križa Zagreb „Villa Rustica“ u Novom Vinodolskom, gdje će, zajedno sa stručnom pratnjom, boraviti do 14. kolovoza. Podsjetimo, riječ je o djeci, žrtvama terorističkog napada u Beslanu koji se dogodio u rujnu 2004., u kojemu je poginulo 334 civila, od kojih 186 djece.

>>Ljetovanje na moru već od 80 kuna po osobi i danu

>>Pili smo mokraću i nadali se da ćemo brzo umrijeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije