lovila ga policija

Drama u Vinogradskoj: Iz ambulante izletio muškarac u gaćama, vikao je 'Pomozite!'

Ravnatelj Vinogradske bolnice: 'Stabilno je, svi vitalni znakovi su sad u redu'
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
11.10.2023.
u 08:24

Iz zagrebačke policije potvrdili su da je došlo do intervencije u kojoj je mladić koji je doveden u ambulantu pobjegao

Zagrepčani koji su se u utorak navečer zatekli u čekaonici Vinogradske bolnice svjedočili su drami kakvu se inače viđa u filmovima. Naime, oko 19:40 sati iz ambulante je istrčao čovjek u gaćama i majici vičući: "Pomozite!" te pobjegao iz bolnice.

Događaj je za Dnevnik Nove TV prepričala svjedokinja koja se zatekla na hitnom prijamu te zagrebačke bolnice. "Čovjek do mene rekao je da je čovjek koji je pobjegao do maloprije bio u lisicama. Nakon deset sekundi za njim je izletio policajac koji je ljudima rekao da ga zaustave", kazala je.

Policajac je zatim i sam krenuo u potjeru za bjeguncem, a vratio se tek za 15 minuta. Kada su ga ljudi pitali je li uhvatio muškarca, nije odgovorio, no svjedokinja kaže da mu se na licu vidjelo kako je odgovor negativan. "Izišla sam iz čekaonice, a oko bolnice je kružio policijski auto. Oko bolnice ubrzo je kružilo pet, šest policajaca. Čula sam da policija govori kako se zove i koje je godište, kao i da upozorava ostale da budu oprezni", otkrila je.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da je došlo do intervencije u kojoj je mladić koji je doveden u ambulantu pobjegao, no navode kako je "brzo uhvaćen u krugu bolnice i stavljen pod nadzor".

VIDEO Stigli forenzičari iz Zagreba: Počeo očevid nakon požara u Drava Internationalu

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:32 11.10.2023.

dobro zasto je vikao? to cemo cekati kao odgovro do kraja saziva sabora?

HR
hrza
09:14 11.10.2023.

Kažu da se čulo kako viče JAO PAO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije