U CRKVI SVETE MATI SLOBODE

Festival zborskih marijanskih pjesama večeras na Jarunu

CeKaTe
05.10.2024.
u 08:00

Ulaz na koncert je slobodan.

Gradski amaterski ansambli večeras u 19.30 u crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu (Ulica don Petra Šimića 1), zapjevat će pjesme posvećene Blaženoj Djevici Mariji. Festival je natjecateljskog karaktera i bit će dodijeljena priznanja najboljim ansamblima posebno od strane stručnog povjerenstva u sastavu Marija Ramljak, Anita Kaić i mo. Miroslav Martinjak, a po prvi puta i posebno od publike.

Ansambli sudionici su Zbor Župe Marija Pomoćnica –Knežija, Ženski pjevački zbor Cantus ante omnia, Zbor umirovljenika Botinec, Zbor Kulturno prosvjetnog društva Sveta Klara, mješovita klapa Prvi Komin Snježanin, Ženski zbor Društva Hrvatska Žena Hrvatica, Zbor Kulturno umjetničkog društva Žumberčani i Mješoviti župni zbor Crkve Tijela Kristova Sopot.

POVEZANI ČLANCI:

Prigodni koncert u Marijinom mjesecu organiziraju Udruga Ergo Artis i Župa Duha Svetoga Jarun uz podršku Zagrebačkog glazbenog podija Centra za kulturu Trešnjevka. Ulaz na koncert je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije