Završna projekcija

Filmovi 12. generacije Restartove škole večeras u Dokukinu

Pexels
11.05.2023.
u 07:00

U sklopu šestomjesečne edukacije učili su kreirati filmove uz mentorstvo brojnih domaćih i stranih dokumentarista

Uz slobodan ulaz večeras možete na premijeru radova polaznika 12. izdanja Restartove škole dokumentarnog filma. Projekcija je u Dokukinu KIC u 20 sati, a kroz poznati poligon za stvaranje novih filmskih autora ove su godine prošli Dora Fodor, Veronika Gamulin, Jelena Godrijan, Maša Grbac, Nikolina Pavleković, Matea Jocić, Ana Kanjera i Denis Tišljar.

U sklopu šestomjesečne edukacije učili su kreirati filmove uz mentorstvo Igora Bezinovića, Hrvoslave Brkušić, Katerine Dude, Dinke Radonić, Olivera Sertića i Bojana Mrđenovića, a sa školom su surađivali i strani stručnjaci poput norveške snimateljice Marte Vold i japanskog dokumentarista Kazuhira Sode. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije