Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISMO OČEKIVALI TOLIKO NOVCA'

Filmska prijevara u automat klubu u Zagrebu: Četvorka čipom 'izvukla' desetke tisuća eura

Rijeka: Zaštitar u automat klubu Picasso ranio nasilnika
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
29.10.2023.
u 14:55

Iako se zadnji okrivljenik branio šutnjom, ostala trojica priznala su da su čipom prepravili postavke na aparatu i tako dobili velike dobitke

Četvorka iz Zagreba otkrivena je u prevari koja se događala prošlog siječnja u jednom automat klubu u Turininoj ulici, nakon što je voditelj pozvao izvanrednog tehničara aparata igara. Naime, 24sata prenose kako su muškarci dobivali velike dobitke na aparatu za igre na sreću, i to na temelju isprogramiranog čipa iz kojeg su u par dana izvukli desetke tisuća eura. Jedan 23-godišnjak upleten u cijelu priču čak je bio i blagajnik u tom automat klubu.

Kako se doznaje u optužnici državnog odvjetništva, 23-godišnjak je kao blagajnik dao ključ automata 31-godišnjaku koji je podmetnuo čip i time promijenio postavke igre i povećao koeficijent isplate dobitka. 

- Kad je završio s promjenama, Zvonko je ključ ostavio u čaši i otišao iz kluba. Dario ga je uzeo i vratio među ostale. Sljedeći dan je dao otkaz - navodi se. On je potom dva dana dolazio zaredom i dobio 1.000 eura, dok je nakon toga došao i treći 32-godišnjak koji je u dva dana nakon toga podigao više od 31.000 eura. Zadnji došao 30-godišnjak, koji je na tom istom aparatu pokupio još 10.000 eura. Iako se zadnji okrivljenik branio šutnjom, ostala trojica priznala su krivicu. 

Nismo očekivali da će sve tako dobro proći i da ćemo dobiti baš toliko novaca - rekao je drugooptuženi u istrazi, piše 24sata. U istrazi se spominje i moguća povezanost s ruskim izvorima koji su osigurali karticu s čipom.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija ispred doma Matthew Perryja: Umrla zvijezda 'Prijatelja'

Komentara 13

PV
prcko.vita
16:56 29.10.2023.

Ovaj članak zorno dočarava da automat klubovi namjerno imaju namještene aparate koji ne daju nego uzimaju. Ako daju znači da su manipulirani. Otvoreno priznanje mafije koja drži automat klubove. Znači programski su namjestili da automat ne daje nego da uzima. To nema veze sa srećom.

Avatar tarana
tarana
17:28 29.10.2023.

Automat klub je prvi počeo...

Avatar votum
votum
16:52 29.10.2023.

Na koncu The house allways wins.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije