POLICIJA NA TERENU

FOTO Nesreća u Zagrebu kod Jadranskog mosta: Auto naletio na pješakinju pa pobjegao

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/3
28.10.2024.
u 21:57

Policija nam je potvrdila kako im je dojava o nesreći na Selskoj cesti kod Jadranskog mosta stigla oko 20.54 sati, a zasad nema više informacija o ozlijeđenima i okolnostima nesreće

Prometna nesreća na skretanju sa Srednjaka prema Savskom mostu. Čovjek je u lošem stanju, lupio ga je automobil na pješačkom prijelazu, nosili ga u nosilima, javljaju nam čitatelji koji su nam danas navečer poslali fotografije iz Zagreba gdje je večeras došlo do prometne nesreće. 

Policija nam je potvrdila kako im je dojava o nesreći na Selskoj cesti kod Jadranskog mosta stigla oko 20.54 sati, a naknadno su izvijestili kako je u naletu automobila nastradala pješakinja kojoj je pružena liječnička pomoć. Nakon nesreće vozač automobila pobjegao je s mjesta nesreće, potvrdila nam je policija, koja sada pokušava doći do vozača. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar Kritičan
Kritičan
22:17 28.10.2024.

Ovih dana vidim svi junaci. Nitko nije čovjek koji će prihvati kaznu za svoje djelo. Ako si baja koji će nagaziti pješakinju onda barem stani, nazovi hitnu, čekaj policiju, daj izjavu. Prihvati kaznu koju ćeš dobit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije