fuliranje Summer Sunset

FOTO Party je na Strossmayerovu trgu: U hladu ispod palme gušta se u specijalnim koktelima

Zagreb: Otvorenje festivala Fuliranje Summer Sunset na Strossmayerovom trgu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/15
22.07.2024.
u 23:00

Svih dana trajanja ljetnog Fuliranja posjetitelji će uživati u odličnoj atmosferi i glazbi za koju je zadužen Ozren Kanceljak, kojemu će se za pultom od 19 do 23 sata pridružiti i DJ-evi Stanko Bondža, Jazzozo, Tom Black i Bocca. Radno vrijeme je svakog dana od podneva do ponoći

Vruće ljetne večeri provodite u Zagrebu i u potrazi ste za dobrom zabavom i osvježenjem? U tom slučaju zaputite se prema Strossmayerovu trgu gdje je danas otvoreno ljetno izdanje mnogima omiljene manifestacije, Fuliranje Summer Sunset koji će trg u srcu metropole na tjedan dana pretvoriti u svojevrsnu plažu. Zagrepčani i svi gosti metropole moći će tako uživati u morskom ugođaju, a sunčajući se na ležaljkama ispod palmi gušta se u bogatom izboru koktela, od Mojita, Huga, Margarite, Toma Collinsa, Palome i drugih klasika do jedinstvenih autorskih kreacija koje su posebno za ljetno izdanje Fuliranja osmislili veterani scene poput Ginglebellsa ili Landsky bara.

– Kroz naše posebno osmišljene koktele kao što su Stoimena, Cvrčak, Zlatokrila i Veli Jože pozivamo vas na putovanje kroz nostalgiju i okuse prošlih vremena, uz dodir moderne miksologije. Izrazito zabavnim ljetnim pićima prisjećamo se tih mjesta i pružamo vam priliku da upoznate zagrebačka odmarališta na području jadranske obale koja djeluju od 1962. – najavili su iz trešnjevačkog bara.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon napornog radnog dana možete se ondje, među ostalim, opustiti i uz kavu, a speciality verzije nude se u kućici Yellow Coffee. Da nitko ne ostane gladan pobrinuo se pak chef Mate Janković i njegov Institut za burgere, a Soho Sushi nudi ručno rađene rolice. Vedran Stojanac u kućici OuiChef on Wheels sprema pak tjesteninu iz koluta sira, a ljubitelje slatkoga Ice Crone poziva da kušaju hrskavo-mekano kroasan tijesto punjeno soft serve sladoledom. 

Svih dana trajanja ljetnog Fuliranja posjetitelji će uživati u odličnoj atmosferi i glazbi za koju je zadužen Ozren Kanceljak, kojemu će se za pultom od 19 do 23 sata pridružiti i DJ-evi Stanko Bondža, Jazzozo, Tom Black i Bocca. Radno vrijeme je svakog dana od podneva do ponoći.

Zagreb: Otvorenje festivala Fuliranje Summer Sunset na Strossmayerovom trgu
1/15

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
10:06 23.07.2024.

hahahha..ako je to hlad ispod palme sa slike onda je to taman za nekog goluba. Nema tamo od hlada ni H!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije