oživljavaju romantični duh prošlih vremena

Valceri, Cha Cha Cha i Jive ponovno će se čagati na Zrinjevcu, vraća se popularna manifestacija

Foto: I. Nobilo
1/5
22.07.2024.
u 11:28

Svi su dobrodošli, od početnika do iskusnih plesača, a za one koji žele uvježbati neke nove korake, pripremili smo od 18 sati plesne radionice plesnog studija Nicolas,

I ovo ljeto, Turistička zajednica grada Zagreba organizira Plesnjak na Zrinjevcu u njegovom Glazbenom paviljonu. Tako će se svaki petak i subotu, s početkom u 20 sati, od petka pa sve do 24. kolovoza, održati popularni zagrebački plesnjaci koji oživljavaju romantični duh prošlih vremena.

Program otvara koncert The Sway Banda, s početkom u 20 sati, dok će ostale dane, nastupiti dobro znana imena domaće zabavne i šlagerske scene kao što su Miro Ungar, Bacon & Blues Corp., Groovy Cakes, Louise, Superstary i Šleper Šlager.

VEZANI ČLANCI: 

– Drago nam je da možemo ponovno ponuditi ovaj jedinstveni događaj Zagrepčanima i posjetiteljima grada. Plesnjak na Zrinjevcu nije samo prilika za uživanje u glazbi i plesu, već i za druženje i stvaranje lijepih uspomena na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija. Svi su dobrodošli, od početnika do iskusnih plesača, a za one koji žele uvježbati neke nove korake, pripremili smo od 18 sati plesne radionice plesnog studija Nicolas. Pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u plesnim ljetnim večerima na Zrinjevcu – istaknula je direktorica gradske TZ Martina Bienenfeld. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije