Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIJA USRED NOĆI

VIDEO/FOTO Pljačkaši digli u zrak bankomat u Zagrebu, policija je blokirala benzinsku

Zagreb: Raznesen bankomat pokraj benzinske postaje
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
05.07.2024.
u 09:47

Ovoga puta provalnicima je na meti bio bankomat Raiffeisen banke koji se nalazi pokraj zgrade benzinske postaje Novak benz na spoju Avenije Većeslava Holjevca i ulice Bani

U Zagrebu je tijekom noći s četvrtka na petak došlo novog pokušaja provale u bankomat. Ovoga puta provalnicima je na meti bio  bankomat Raiffeisen banke, koji se nalazi pokraj zgrade benzinske postaje Novak benz na spoju Avenije Većeslava Holjevca i ulice Bani.

"Prolazio sam jutros pokraj benzinske postaje i vidio policiju kako dežura pokraj bankomata. Netko ga je raznio tijekom noći", kaže svjedok za 24sata o eksplozivnoj provali koja je izvršena u noći na petak u zagrebačkom Buzinu. Policija je ondje stigla s četiri vozila. Forenzičari su obukli bijela odijela i izuzimaju uzorke.

Krhotina je bilo posvuda, a zasad nema informacija o tome koliko su novca uspjeli ukrasti. Očevid je u tijeku te će pregledati brojne nadzorne kamere koje se nalaze u okolici.

Naknadno je incident potvrdila i zagrebačka policija. "Noćas, 5. srpnja, oko 3 sata u Novom Zagrebu, na Aveniji Većeslava Holjevca, na benzinskoj postaji, prema dosad prikupljenim informacijama nepoznati je počinitelj neutvrđenim sredstvom izazvao eksploziju na bankomatu. Očevid i kriminalističko istraživanje slijede", kratko je priopćeno.

VEZANI ČLANCI:

Zagreb: Raznesen bankomat pokraj benzinske postaje
1/8

Komentara 3

YE
Yeah
09:38 05.07.2024.

Nisu mogli ništa ukrasti jer bi se tinta prolila po novčanicama. Ovo s bankomatima je orkestrirano kako bi se prihvatilo plaćanje karticama i ukidanje gotovine.

PV
prcko.vita
09:53 05.07.2024.

To je zrno pijeska. Ajd da malo pričamo o pljački stoljeća kada je drug Plenki rekao narodu, narode, od sutra novčana jedinica koju imate kod sebe vrijedi 7,5345 puta manje. Neće se više zvati kuna nego euro. Cijene ostaju u novčanim jedinicama iste ili skoro iste. Uživajte u siromaštvu narode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije