PRIJE ROKA

FOTO, VIDEO Podvožnjak na Slavonskoj u novom ruhu ponovno pušten u promet

Zagreb: Za promet otvoren podvožnjak na Savskoj, završena reekonstrukcija rasvjete
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
26.08.2024.
u 10:29

– Ova investicija poboljšat će prometnu povezanost i sigurnost u gradu. Zahvaljujemo građanima Zagreba na suradnji u ova tri tjedna. Nastavljamo dovršavati i ostale radove u gradu, kažu iz Grada

Radovi na podvožnjaku, istaknuli su iz gradske uprave, na Slavonskoj aveniji ispod Savske uspješno su završeni i podvožnjak je jučer u popodnevnim satima ponovno otvoren za promet, i to prije inicijalno postavljenog roka. 

– Tijekom radova izvedena je potpuna modernizacija rasvjete, a zatvaranje prometa iskorišteno je i za redovito održavanje sustava javne odvodnje, popravke kolnika te uklanjanje samoniklog raslinja i zemlje na oba ulaza u podvožnjak. Pod vodenim pritiskom očišćeni su zidovi podvožnjaka radi bolje vidljivosti – kažu iz Grada.  

Zbog važnosti podvožnjaka, dodaju, za prometni sustav metropole, na inzistiranje Grada, izvođač je prilagodio terminski plan i radovi su završeni unutar tri tjedna umjesto u ugovorenih 60 dana, jer je izvođač radio u tri smjene, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

VEZANI ČLANCI: 

– Ova investicija poboljšat će prometnu povezanost i sigurnost u gradu. Zahvaljujemo građanima Zagreba na suradnji u ova tri tjedna. Nastavljamo dovršavati i ostale radove u gradu – ističu.  

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec3.0
09:45 27.08.2024.

Neka mi ti genijalci iz grada objasne kako će već odavno postojeći podvožnjak "poboljšat prometnu povezanost i sigurnost u gradu."??? I koju "sigurnost"??? Ovi su majstori floskula!!!

CO
CommonSense
11:51 26.08.2024.

radili, radili a sav korov na podvožnjaku ostavili čak i granu koja raste iz zida (pored koje je nova kamera instalirana).

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:12 27.08.2024.

U kojem crnom "novom ruhu"????? Jeste li prošli onuda? Nekaj su kopali i loše pokrpali. O kojem novom ruhu vi pišete?????? I to nisu bili u stanju završiti na vrijeme nego su lagali o razlozima kašnjenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije