Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

FOTO Tragedija na Jarunu: Utopio se muškarac, sve službe na terenu

Zagreb: Na Jarunu se utopila osoba, očevid u tijeku
Foto: Luka Antunac/PIXSELL
1/4
30.06.2024.
u 15:13

Ne zna se je li smrt nastupila kao posljedica nesretnog slučaja ili kaznenog djela. Obdukcija to tek treba utvrditi.

"Navodno je ostavio stvari i otišao na kupanje", govore očevici tragedije na zagrebačkom Jarunu. Kako doznaje Večernji list, utopio se muškarac. Na mjestu događaja su službe, policija i hitna, a nesretnog muškarca izvlačili su ronioci. Muškarac se navodno utopio jučer, a danas su ga pronašli. Iz policije ne žele reći više o slučaju. "Na Jarunu su u tijeku aktivnosti za prijavljeni nestanak osobe", šturo nam zasad odgovaraju. 

Kako doznajemo, ne zna se je li smrt nastupila kao posljedica nesretnog slučaja ili kaznenog djela. Obdukcija to tek treba utvrditi.

Ključne riječi

Komentara 5

18
188
17:39 30.06.2024.

Jel došao psihijatar možda je suicid.

EZ
ezer
16:57 30.06.2024.

Najčešće utapanje na Jarunu je radi nagle promjene temperature koje tijelo odnosno srce ne može izdržati. Onako vrući naglo zarone u vodu i samo ostanu dolje.

Avatar Behemot
Behemot
16:25 30.06.2024.

Jučer su na Malom jezeru u popodnevnim satima dvije sekte od po cca 40 ljudi radile svoje obrede kao kod krštenja. Možda je netko njihov? U svakom slučaju, nedobri plivači se ne bi smjeli udaljavati više od 20 metara od obale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije