Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u punom jeku

FOTO, VIDEO Metropolu polako preuzima božićna čarolija, Ledeni park vraća se na Tomislavac

Zagreb: Postavljanje klizališta na Trgu kralja Tomislava
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
09.11.2023.
u 13:24

Iako zbog brojnih građevinskih radova Adventa neće biti na Gornjem gradu, uz prošlogodišnje lokacije na Europskom trgu, Zrinjevcu i Strossmayerevom trgu, dodatno se otvaraju nove lokacije u pješačkoj zoni i na Trgu bana Jelačića

Još manje od mjesec dana ostalo je do početka mnogima omiljene manifestacije, višestruko nagrađivanog Adventa u Zagrebu. Paljenjem prve adventske svijeće na glavnom gradskom trgu 2. studenog metropolom će zavladati prava božićna bajka, a ove se godine priprema se i "warm up" odnosno adventsko zagrijavanje koje počinje već 29. studenog.

Pripreme su u punom jeku, ovih se dana krenulo s ukrašavanjem zagrebačkih ulica, a radnici su jutros stigli i na Tomislavov trg gdje će i ove godine osvanuti svima omiljena atrakcija, klizalište u sklopu Ledenog parka

Iako zbog brojnih građevinskih radova Adventa neće biti na Gornjem gradu, uz prošlogodišnje lokacije na Europskom trgu, Zrinjevcu i Strossmayerevom trgu, dodatno se otvaraju nove lokacije u pješačkoj zoni u Masarykovoj te na Trgu bana Jelačića.

 

Komentara 2

TM
trade_mark
09:21 10.11.2023.

evo, nemožemovci opet ukrali božić! strašno, užas, ajmo se svi zgražati kako mrze božić i maloga isuseka.

LL
lijepa_li si
23:09 09.11.2023.

kao u najbolja vremena mileta, tzv. urbani derneče, hihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije