NEKADAŠNJI NOĆNI KLUB

FOTO Izgorio brod u Zagrebu: Izbio požar na nasipu, vatrogasci ga ubrzo ugasili

Foto: JVP Zagreb
1/10
22.08.2024.
u 17:10

Radi se, kako doznajemo, o slavnom brodu Brazil, nekadašnjem zagrebačkom noćnom klubu, koji se nalazi u neposrednoj blizini željezničkog mosta, poznatijeg kao Hendrixov most.

Danas, nešto iza 16 sati, zagrebački vatrogasci zaprimili su dojavu o požaru na nasipu rijeke Save. Po dolasku na teren, ustanovili su kako se radi o brodu koji je do njihova dolaska u cijelosti bio u plamenu

VEZANI ČLANCI: 

O požaru su vatrogasce obavijestili sugrađani, a nakon pet minuta od dolaska na teren, požar je prigušen. Radi se, kako doznajemo, o slavnom brodu Brazil, nekadašnjem zagrebačkom noćnom klubu, koji se nalazi u neposrednoj blizini željezničkog mosta, poznatijeg kao Hendrixov most. 

1/10

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
18:02 22.08.2024.

To je bil splav, ne brod, I mi Zagrepcani Zeleni most zovemo Zelenim ili Zeljeznickim....

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:50 22.08.2024.

Dezinfekcija brazila pošla po zlu. Nisu računali da je drvo godinama upijalo alkohol.

RA
racman
17:59 22.08.2024.

Izlazak vatrogasaca treba naplatit vlasniku tog broda koji ga nije uklonio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije