julia quinn

FOTO Autorica megapopularnog Bridgertona oduševila zagrebačku publiku, pogledajte kako je to izgledalo

Zagreb: Susret Julije Quinn, autorice serijala "Bridgerton" s čitateljima
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/17
04.06.2024.
u 20:56

Autorica sutra pak stiže u Maksimir gdje će, u bajkovitom ozračju Vidikovca, održati promociju knjiga iz serijala, a prilikom čega će s čitateljima podijeliti i tajne svog nadahnuća

Koji se to tračevi ovih dana šire hodnicima dvora, obožavateljima "Bridgerton" sage otkrila je sama autorica Julia Quinn koja je ovog tjedna u posjetu metropoli. S ljubiteljima romansi, zabranjenih ljubavi, plemenitaških tračeva i povijesnih drama koja je očarala brojnim romanima, susrela u knjižari "Hoću knjigu" u City centru one East. 

– Očekujte niz događanja koji će vas odvesti u svijet Bridgertona, prepun skandala, tajni i romantičnih zapleta. Svaki će događaj oživjeti stranice njezinih romana – najavljuju organizatori. 

Julia Quinn sutra pak stiže u Maksimir gdje će, u bajkovitom ozračju Vidikovca, održati promociju knjiga iz serijala, a prilikom čega će s čitateljima podijeliti i tajne svog nadahnuća.

Zagreb: Susret Julije Quinn, autorice serijala "Bridgerton" s čitateljima
1/11

A od žene koja zna sve tajne popularne londonske obitelji, obožavatelji će doznati i sve što ih zanima o ljubavnim intrigama iz londonskoga visokog društva. 

VEZANI ČLANCI: 

A ekskluzivni Bridgerton bal održat će se pak u Kavani Lav u četvrtak u 19 sati. Uzvanike očekuju prave plemenitaške aktivnosti poput plesa, ispijanja limunade, oslikavanje lepeza, ali i najsočniji tračevi. Osim najbolje zabave i druženja s autoricom, na poklon je osigurana i vrijedna poklon-vrećica te neograničena količina hrane i pića.  

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:53 05.06.2024.

Žene bez karaktera pohrlile po autogram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije