lora vidović

Gradit će se dom za starije u Dubravi, ali i na zapadu grada

11.05.2024.
u 17:24

Jačamo i izvaninstitucionalne usluge za umirovljenike, kao i programe za druge ranjive skupine, a i broj stipendija za mlade stalno raste, kaže Lora Vidović, pročelnica Ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom

Komentara 2

PO
Poganec
16:20 12.05.2024.

Uvijek graditi ce se

AM
Amos
18:48 11.05.2024.

Današnje Ministarstvo je preglomazno.Tu je svega natrpano.I stari i mladi ,invalidi,siročad itd.Stari ljudi teško dolaze do točnih informacija.Naravno da onda ima i dezinformacija.Što se tiče sadašnjih kapaciteta .Da bi čovjek dobio smještaj morao bi podnijeti zahtjev sa 45 g.starosti.Usluga je kao i svaka roba veća potražnja veća cijena .A tko ima korist zna se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije