Sačekuša volontera

Građanska akcija slijedila Jadranku Kosor i izvikivala parole

jacko-kcer
Foto: Pixsell
1/2
02.12.2011.
u 13:37

Gdje su nestale naše milijarde, vikao je na metar udaljen od Jadranke Kosor aktivist Građanske akcije Igor, na što mu je ona, tvrdi, zaprijetila kaznenom prijavom policiji

Prava "sačekuša" desetak volontera Građanske akcije na predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor dogodila se danas pred Hrvatskim novinarskim domom, uz obilje izvikivanja parola protiv te stranke i njezina načina upravljanja državom. Kada je Jadranka Kosor završila sastanak zbog kojeg je bila u HND-u, s predsjednikom zagrebačkog HDZ-a Gordanom Jandrokovićem uputila se na Mažuranićev trg, a u stopu su je počeli pratiti volonteri Građanske akcije.

Nismo smjeli koristiti megafon jer nas je policija upozorila da će nas privesti zbog kršenja javnog reda i mira. No i bez megafona bio sam dovoljno glasan da tik do uha Jadranke Kosor uputim pozdrav predstavnicima tvrtke Ilegal – prepričava susret s predsjednicom HDZ-a volonter GA Igor.

– Prošla je pokraj mene, ja sam nastavio hodati uz nju i vikati gdje su nestale milijarde, na što mi je Kosor dobacila da ću dobiti kaznenu prijavu – ističe Igor.

Tada su me pripadnici njezina osiguranja lagano izgurali, ali nisam prestajao s pitanjima za našu predsjednicu Vlade.

– Zar ću dobiti kaznenu prijavu zato što sam kao građanin došao postaviti pitanje, zapitao sam je i od nje dobio odgovor. 

– Tako je – kazali su volonteri Građanske akcije o današnjem susretu s članovima vrha HDZ-a na zagrebačkim ulicama.

Komentara 10

NO
Novinar
17:54 02.12.2011.

Nekad nisi smio ništa reći protiv Hdz-a a sada se svi sprdaju sa tom strankom. To je poraz veći od onog na izborima.

TE
tester
14:25 02.12.2011.

bravo!

ZE
.zeitgeist.
14:03 02.12.2011.

Hahahahahaha, pljesak na kraju...kakve li ironije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije