Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa s javnim najmom?

Grad Zagreb novim prijedlogom zbunio korisnike stanova: 'Strah nas je da ne završimo na ulici'

09.08.2023.
u 16:30

Nacrt nove Odluke o najmu gradskih stanova izazvao je pomutnju u Podbrežju i Jelkovcu. Uvjet od 10 godina prebivališta preinačuje se u jednu, a najamnina će se nekima povećati do tri puta jer se iz formule izbacuje kvadratura stana, a prihodi ostaju

Komentara 13

DU
Deleted user
16:45 09.08.2023.

Događa se to da vladajući možemovci žele izbaciti iz stanova ljude koji su dobili stan po pravilu javnog natječaja, i u te stanove smjestiti osobe pod međunarodnom zaštitom, a znamo tko se oni, naprotiv, protiv bilo koga nemam ništa, ali zašto grad ne izgradi nove stanove kako su i obećali, pa neka u njih uđu svi koji ispunjavaju kriterije. Ovako, gradonačelnik i njegova svita donose su lude zakone po kojima bi netko tko npr. ima apartmane na moru i Renata ih, može dobiti gradski stan ako ima prebivalište godinu dana u ZG. A dosadašnji kriterij i uvjet je bio da osoba nema usečjivu nekretninu u RH. Ovi su doslovno privatizirali grad i rade što hoće, sutra će možda iz glasati i promjenu imena grada, u npr. titograd ili sorošgrad. Pa dokle više, Zagreb nije samo vaš, već svih građana koji žive i plaćaju porez i prirez od kojih se između ostalog i grade gradski stanovi. Ugl. svi smo naj... i od ove ekipe, sve poskupljuje a oni ko nojevi..

DU
Deleted user
14:27 11.08.2023.

Kada bi se napisala istina , saznalo bi se da je vecina korisnika gradskih stanova dobila stanove po VIP -u. Tako su ispali oni koji imaju sve uvjete za gradske stanove koji su namjenjeni socijalno ugrozenima. Od dvadeset godina vladanjanja velikogb ostalo je jako puno losega. I sada to sve treba dovesti u red.

FO
fouche541
13:58 12.08.2023.

Ljepo ste glasali,vjerovali novinarima i udrugama pa sad uživajte u rezultatima i na sljedećim izborima opet glasajte za možemo i udruge okupljene oko njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije