DOTAKLI SE I PROBLEMA S GRAFITIMA

HSLS: 'Pale su i posljednje maske grupacije Možemo!. Gomilaju svoje poslušnike na teret Zagrepčana'

Konferencija za novinare HSLS-a
Foto: HSLS Zagreb
1/2
16.09.2024.
u 12:01

Ni najveći proračun u povijesti grada ne pomaže u funkcioniranju Zagreba, tvrdi saborski zastupnik HSLS-a Darko Klasić.

– Moj kvartovski dječji vrtić dobio je novu ravnateljicu koja je baš slučajno rodbinski vezana sa Sandrom Benčić, i koja je slučajno bila najbolja kandidatkinja. Tonko Bogovac, do nedavno predsjednik vijeća gradske četvrti Novi Zagreb – istok, naravno član grupe Možemo zaposlen je od 9. 9. i radi u gradskoj upravi u uredu za gospodarstvo, je isto tako sigurno najstručnija osoba kojeg interesira oceanografija i zaštita okoliša – kazao je saborski zastupnik HSLS-a Darko Klasić na današnjoj konferenciji za medije te dodao i primjer Davora Peruška. 

– Osoba je zaposlena u gradskom uredu za gospodarstvo, gdje nije zadovoljio na probnom radu, no umjesto da mu se po zakonu okonča radni odnos, prebačen je u službu za informacijski sustav i tehničke poslove gdje je postao pomoćnik pročelnika bez resora, gdje nekako pomaže pročelniku Draženu Lučaninu. Inače, građani zaslužuju znati i to da je služba Dražena Lučanina trenutno vodeća za uhljebljivanje podobnih partijskih botova stranke Možemo. Grupa Možemo strastveno se borila na prethodnim izborima protiv Bandićevih uhljeba u gradskim institucijama, da bi četiri godine kasnije Gradske upravna tijela i tvrtke postale institucije za prvo zapošljavanje izabranih političara s izbornih lista Možemo i SDP-a. Toliko o transparentnosti, profesionalnosti i rezanju troškova. Pala su i posljednje maske grupacije Možemo. Osim kronične nesposobnosti, sada su potonuli i u gomilanje svojih poslušnika, a sve na teret Zagrepčanki i Zagrepčana– tvrdi Klasić.

Dok se, pak, Kristijan Jelić, potpredsjednik HSLS-a Zagreb referirao na, kako kaže, manjak reakcije stranke Možemo! na grafite "UBIJ ŽENU" koji su proteklog tjedna šokirali Zagrepčane. Dodao je i kako se po pitanju grafita ne čini dovoljno, a da trenutne kazne od 100 do 250 eura su premale te da je još gori podatak da nitko još nije kažnjen za uništavanje gradskih pročelja.

– Kako je vladajuća koalicija u Zagrebu brzo reagirala u osudi gnjusnih poruka koje su osvanule u petak u centru Zagreba, tako je brzo i zašutjela kada se ispostavilo da je autor tih morbidnih poruka jedan od „njihovih“ lijevih aktivista. Probajte samo zamisliti kako bi reagirali dežurni higijeničari s lijevog spektra da se radilo o desnom aktivistu (čiji bi čin mi u HSLS-u jednako osudili), ali s obzirom na to da se radi o lijevom aktivistu onda je to valjda umjetničko izražavanje – govori Jelić.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 5

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
20:31 16.09.2024.

Možemo je ekstremno lijeva sekta, koja funkcionira po boljševičkim pravilima. Njihovi članovi automatski su uhljebljeni na direktorskim plaćama, iako pojma nemaju ni o čemu. Tko god se s njima ne slaže prvo je marginaliziran, a potom i eliminiran.

VA
VanjaPlank
13:39 16.09.2024.

Stranka Možemo i Tomašević gorji su po uhljebništvu i dodjeli novaca svojim udrugama i od samog Bandića. Miki je za njih pravi amater

KO
Korisnik99
10:10 17.09.2024.

U Zagrebačkom holdingu otpustiti 700 radnika a sada na veću plaću dolazenekipa SDP i Možemo. O ovome novinari i politika ne govori. Zašto ne pitate koliko je osoba zaposleno u zadnje dvije godine u ZGH. Tako je uvijek političari se snađu, a radnici neka si traze posao, šute i pognu glavu. Ponovno se diže kredit 50 mil. eura. To je radio i Bandić kada nije imao love.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije