zdrav kao lav

Humanitarna dječja utrka trči se sutra u Maksimiru

Zagreb: Utrka Maksimirski Minus Zwei cener smatra se najljepšom utrkom u gradu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
29.05.2022.
u 08:15

Sav prihod donirat će djeci oboljelih od malignih bolesti

Utrka u kojoj nije važno trčite li, hodate, gurate kolica ili nosite svog malog trkača u naručju održava se sutra u Parku Maksimir s početkom u 10 sati. Ovu rekreativnu utrku mogu trčati svi mališani u dobi do 14 godina i nije važno sudjeluju li samostalno ili u pratnji, važno je da sudjeluju

Utrku Zdrav kao lav organizirala je Zaklada Nora Šitum, humanitarnog je karaktera a sav prihod sakupljen od startnina namijenjen je djeci oboljeloj od malignih bolesti. Cilj utrke i druženja u prirodi je poticati zdrave životne navikne u svrhu očuvanja zdravlja od malih nogu, jer su nezdrava prehrana i nekretanje uzroci brojnih bolesti, među kojima i malignih.

Startne majice za male natjecatelje posebno je za ovu prigodu oslikao poznati grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović uz njih ih očekuje i poklon iznenađenja te bogat i zanimljiv popratni program. 

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:58 29.05.2022.

Humanitarna dječja utrka trči se sutra u Maksimiru i to je dobar trening i naznaka za tu balkansku djecu da kada odrastu bude spremni ne za domači sramni nego za irski i njemacki dom jer če potrcati u spasenje za egzistencijom prema zapadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije