karatistica i atletičar

Ines Grdenić i Dino Bošnjak sportaši godine u Velikoj Gorici

Najsportaši Velika Gorica
Kronike VG
28.01.2014.
u 13:03

Ines je još jednom uzela titulu najbolje sportašice u 2013. godini, dok je najboljim sportašem u ovom izboru proglašen Dino Bošnjak iz Atletskog kluba Velika Gorica. Najbolja ženska ekipa je Odbojkaški klub Azena, a momčad Košarkaški klub Gorica

Nakon što su Ines Grdenić i Giovanni Cernogoraz proglašeni najboljim velikogoričkim sportašima za 2013. godinu prema izboru Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice, izbor najboljih sportaša organizirao je i Glasnik Turopolja. Ines Grdenić iz Karate kluba Velika Gorica još jednom je uzela titulu najbolje sportašice u prošloj godini, dok je najboljim sportašem proglašen Dino Bošnjak iz Atletskog kluba Velika Gorica, pišu Kronike Velike Gorice.

Ženski odbojkaški klub Azena najbolja je ženska ekipa, a Košarkaški klub Gorica najbolja momčad. Trener 2013. godine je Goran Živković iz Karate kluba Velika Gorica, zaslužan za uspjeh najbolje sportašice Ines Grdenić. Sve nagrade za nogometaše dobio je HNK Gorica, NK Klas je dobitnik nagrade za sportsko dostignuće, a priznanje u veteranskoj konkurenciji dodijeljeno je VNK Mladost-Obrezina. Za promidžbu velikogoričkog sporta nagrađena je europska prvakinja u modernom plesu Dora Stepušin. Ivan Mišerić je dobitnik nagrade za životno djelo.

Grad Velika Gorica je nakon nekoliko godina opet imala dva Izbora najboljih sportaša, ekipa i klubova, trenera i sportskih djelatnika, što je ponovo bilo dobro – za sportaše!

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

>>Cernogoraz uzeo titulu najboljeg velikogoričkog sportaša i vraća se u Istru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije