SAJAM U JANKOMIRU

Inter Carsov sajam bio vrlo uspješan

Inter Cars sajam (1)
Foto: M.F./VLM
1/3
05.12.2010.
u 17:30

Prvi sajam automobila i prateće opreme, koji je tvrtka Inter Cars Hrvatska organizrala po modelu po kojem Inter Cars takve sajmove organizira širom Europe, privukao je više tisuća posjetitelja iz Zagreba i drugih dijelova Hrvatske

Više tisuća posjetitelja je tijekom dva dana trajanja sajma obišlo brojne štandove dodatne i potrošne opreme, razgledalo ih i kupilo prospekte, a dosta njih je i iskoristilo sajamske popuste za kupnju, te malo tko od posjetitelja nije s punim vrećicama napustio Škorpikovu u Jankomiru, gdje je Inter Cars iskoristio sajam da predstavi mušterijama svoj novi poslovni, prodajni i skladišni prostor.

Posjetitelji se nisu tiskali oko izloženih nabrijanih auta (Links Skyline R34 GTT, Toyota Corolla SR 86, Mitsubishi Lancer EVO IX Gr N i drugih) kao što inače biva, jer je na prosinačkih minus pet Celzija ipak bilo ugodnije unutra, uz brojne grijalice raspoređene po izložbenom prostoru. Najmanja je gužva, i pored atraktivnog izgleda, bila oko izloženog prototipa električnog automobila-trosjeda; čini se da ekološki svjesni proizvođači još nisu shvatili moć sajamskih hostesa (duge noge + kratka suknja = mnogo zaustavljanja na štandu). No, i bez hostesa koje su se izgleda premjestile na kulturna događanja poput Interlibera, svi domaći i strani izlagači, među kojima su i zastupnici najpoznatijih svjetskih marki – Varta, Castrol, Bosch, Magneti Marelli i brojni drugi iz Europe, SAD i s Dalekog Istoka – bili su iznimno zadovoljni posjetom na svojim štandovima i sklopljenjim poslovima, koji su po njihovim riječima bili "više od očekivanog".

Ni na ulazu nisu bili sigurni u točan broj posjetitelja, ali prema njihovoj procjeni je na ulazu prodano više karata nego što je bilo posjetitelja iz drugih gradova, gdje su u Inter Carsovim podružnicama dijeljene karte za sajam i organiziran prijevoz autobusima do Zagreba. Najpouzdaniji pokazatelj posjeta, kao i uvijek, bio je štand za catering, budući da je svaka karta bila istodobno i bon za gablec; ljubazna konobarica iz KG Cateringa rekla nam je da su samo u nedjelju poslužili oko tri tisuće obroka.

Uz brojne prezentacije išle su i nagradne igre, kojih je bilo više od dvadeset, tako da su brojni posjetitelji sajam napustili i s ponekom korisnom sitnicom osvojenom besplatno, od uobičajenih kapa, majica i torbi do motornih ulja i sl. Ljubitelji opreme za automobile imali su itekako dobre razloge da posjete ovaj sajam, zadnji prije zimske pauze, a sigurni smo da će, ukoliko u Inter Cars Hrvatska nastave s ovako dobrom organizacijom, i sajam na proljeće biti isto toliko uspješan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije