OSVOJI NOVI BICIKL

Intersport nagrađuje biciklima 3 najkreativnije priče povodom 42. Večernjakove biciklijade!

Večernjakova biciklijada
04.06.2024.
u 13:33

Napiši što Večernjakova biciklijada znači za tebe i odvezi se s Trga dr. Franje Tuđmana novim biciklom. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac na dnu teksta. Troje najkreativnijih osvaja nagradu!

Partner 42. Večernjakove biciklijade – Intersport, odlučio je 3 najkreativnije priče nagraditi novim Nakamura biciklima. Prijavi se i napiši nam što Večernjakova biciklijada znači za tebe te se do cilja odvezi na novom biciklu.

Večernjakova biciklijada startati će u 10 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, gdje će sudionike najprije dobro zagrijati Renata Sopek, a potom će karavana krenuti na vožnju do cilja, Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak. Pri dolasku na cilj, bicikliste će dočekati bogata ugostiteljska ponuda, kvizovi znanja, osvježenje u bazenu, navijanje za Vatrene uz Zaprešić Boyse i koncert grupe Elemental.

Večernjakova biciklijada
1/3

Dobitnici će nagrade preuzeti na samome startu biciklijade kako bi se na put dug 21 kilometar mogli uputiti sa ostatkom karavane! Tri najkreativnije priče biti će objavljene na portalu Večernjeg lista i nagrađene novim metalnim ljubimcem. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac na dnu teksta i biti prijavljeni na Večernjakovu biciklijadu. 

Prijavite se i napišite nam što za vas znači Večernjakova biciklijada te osvojite novi bicikl!

Nagradni natječaj traje do 6. lipnja, a dobitnici će biti objavljeni 7. lipnja na portalu vecernji.hr. 

Pravila nagradnog natječaja provjerite ovdje

Sretni dobitnici su:

Monika Jutrović
Silvio Končić
Barbara Restović

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije