Problem smeća sve veći

Istražili smo zašto sustav za otpad u Zagrebu ne funkcionira i što sve Tomašević treba poduzeti

08.10.2023.
u 18:56

Plave vrećice bez infrastrukture su besmislene, kaže Dobrović. Tomaševićevi su potezi kao da netko pokušava obnoviti trošnu staru kuću postavljanjem najmodernijeg krova, ističe Mirela Holy. Da uvedemo najprimitivniji sustav ručnog odvajanja, bio bi napredniji od ovoga što sad imamo, naglašava Pavlović

Ključne riječi

Komentara 11

OG
oggi
19:30 08.10.2023.

Bandić je bio linčovan i onda kada je odvoz smeća praktički posve funkcionirao. Vi mediji aktivno štitite trenutnog gradonačelnika, Juričana ste sakrili (kao da je umro), a prešućujete i pravo ponašanje tzv. "protuprosvjednika" jučer na glavnom zagrebačkom trgu. Koliko ste podmazani izvana za takva ideološka pogodovanja?

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
19:44 08.10.2023.

Nije mi jasno kako je itko mislio da će išta funkcionirati, kada su na vlast izabrali ekipu bez jednog dana radnog staža, vičnu jedino sisanju tuđeg novca.

DU
Deleted user
20:28 08.10.2023.

Tomašević samo treba otići s vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije