Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani Rudarske greblice

Izbor najbolje greblice i promotivni obilazak rudnika za vikend u Rudama

greblica
TZ Samobor
03.07.2014.
u 17:52

I najmlađi će imati svoj kutak na manifestaciji, a za njih je organizirana u subotu od 17 sati i dječja igraonica i radionica

Radionicom izrade Rudarske greblice najavljeni su danas 29. dani Rudarske greblice koji će se održati za vikend, 5. i 6. srpnja u Rudama pored Samobora.

Za vikend će tako posjetitelje zabavljati nastupi brojnih folklornih i plesnih skupina. U zabavnom programu svirat će u subotu Picksiebneri, a nedjelja je rezervirana za grupu Loco. I najmlađi će imati svoj kutak na manifestaciji, a za njih je organizirana u subotu od 17 sati i dječja igraonica i radionica. Svi su pozvani i na izbor najbolje greblice (isključivo od sira i zelenja) koja se na procjenu stručne komisije može predati u nedjelju, između 17 i 18 sati, na igralištu u Rudama.

Svi koji žele mogu obići i obližnji rudnik po promotivnoj cijeni od 15 kuna. Ulaznicu plaćaju svi osim djece mlađe od 7 godina, koja u rudnik mogu ući samo uz pratnju roditelja. Za obilazak se preporuča sportska odjeća i obuća. Zbog očekivanog velikog interesa, za vrijeme Dana Rudarske greblice posjetitelji rudnika dobit će samo osnovne informacije od strane vodiča, kako bi se vrijeme obilaska skratilo na 10-15 minuta po grupi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije